COS DE CUMPARATURI

Cosul tau este gol!

CONDITII & LIVRARE

saluti!

bucuram cu frufru DETOX toti pofticiosii din Bucuresti si din tara. juice-urile, salatele si toate celelalte frufru DETOX goodies sunt raw, fresh, nepasteurizate, deci au termen de valabilitate natural de mic (2-3 zile). le trimitem cat de rapid, astfel incat sa ajunga la tine proaspete de tot, abia iesite din frufru innovation lab. cu toti nutrientii, vitaminele si proprietatile delicioase pastrate intacte.

pretul transportului:

- in Bucuresti: 15 lei, TVA inclus. pentru comenzi mai mari de 140 lei, transportul este gratuit. plata comenzii se face online sau ramburs. plata transportului se face ramburs.

- in tara: livram cu Fan Courier. plata comenzii se face online sau ramburs. plata transportului se face ramburs.

timp de livrare:

- in Bucuresti:

programul de primire a comenzilor este in intervalul 00:00 - 16:00, iar vinerea pana la ora 14:30 (pentru comenzile cu livrare luni)

livrarile se vor face a doua zi dimineata, in intervalul 08:30 - 11:30 pentru a putea incepe programul frufru DETOX in aceeasi zi. 

*important (1):

-adresa de livrare introdusa trebuie sa corespunda cu intervalul orar in care se va face livrarea.

- in tara: programul de primire a comenzilor este de luni pana joi in intervalul 00:00- 16:00, iar vinerea pana la ora 14:30 (pentru comenzile cu livrare marti) 

*important (2):

nu livram frufru DETOX sambata si duminica. programele frufru DETOX de 2,4 sau 6 zile trebuie programate astfel incat sa se incadreze in intervalul luni-sambata. 

programele frufru DETOX:

- fiecare program frufru DETOX contine produsele pentru 2 zile, dar tu poti alege sa comanzi din start programul pentru 2,4 sau 6 zile

- indiferent de durata programului aleasa de tine, noi trimitem pachetul DETOX o data/2 zile, conditionati fiind de prospetimea si termenul de valabilitate al produselor

- avand in vedere livrarile separate efectuate o data la 2 zile, in cadrul aceluiasi program, pretul total al transportului va include fiecare livrare in parte. de exemplu: pentru programul frufru DETOX super slim de 4 zile, pretul total al transportului va include doua livrari.

*DISCLAMER: in cazul lipsei din stocurile disponibile a unuia dintre produsele comandate de tine, promitem sa il inlocuim cu cea mai buna varianta alternativa, astfel incat sa beneficiezi de aceleasi efecte frufru ale produselor si programelor DETOX.

pentru orice alte intrebari/nelamuriri/curiozitati despre frufru DETOX, scrie-ne la: detox@frufru.ro

cu prietenie,

echipa frufru DETOX.