Despre detox

Ce e detox?

detox e noul tau obicei urban bun si sanatos. incurajeaza energic procesele naturale de detoxifiere ale organismului si provoaca puterea naturala de purificare si curatare a corpului si a mintii, pentru o stare permanenta de bine. fructele, legumele, verdeturile si condimentele iti repornesc sistemul, inundandu-l cu vitamine, minerale, antioxidanti, enzime si nutrienti esentiali. juice-urile proaspat stoarse din tot ce-i mai bun pot fi primul pas simplu, fresh, prietenos, nesimandicos catre un stil de viata sanatos si usor de intretinut.

Detox fara bazaconii

intregul organism se reface, se detoxifiaza si se relaxeaza cu juice-uri RAW, FRESH, NEPASTEURIZATE, NON-HHP.

din natura direct in sticlute, preparate in fiecare noapte in frufru innovation lab. enzimele si vitaminele din fructe, legume si verdeturi sunt esentiale in procesul de digestie si in sustinerea intregului organism. pentru a le pastra intacte, nu procesam juice-urile chimic sau artificial. nu prelungim artificial termenul de valabilitate prin HPP (high-pressure processing). juice-urile sunt bune atat cat hotaraste natura.

De ce detox?

pentru ca ai nevoie de o pauza bine-meritata de la tot ceea ce nu te face sa zambesti. organismul elimina toxinele in mod natural, dar bazaconii ca stresul, poluarea, aditivii chimici din mancare sau din produsele cosmetice il incetinesc. periodic, sistemul digestiv are nevoie de purificare, iar corpul, mintea si spiritul de energie curata, pofta de viata, echilibru, putere de concentrare si somn odihnitor. juice-urile proaspete formeaza kit-ul perfect pentru vitalitate urbana, piele frumoasa, unghii sanatoase, minte echilibrata si corp de invidiat.

Detox tips

pre-detox

prin detox, organismul ia o pauza de la bazaconii. cand incepi cura frufru detox, pentru efecte maxime trebuie sa renunti, cel putin inainte si in timpul perioadei detox, la dulciuri, cafea, tigari, alcool, bauturi, acidulate si carne. incurajam compensarea cu apa, fructe si legume proaspete, nuci si seminte.

post-detox

dupa detox, poti reintroduce pas-cu-pas, timp de 3-5 zile, alimentele solide. In prima zi poti relua obiceiurile din pre-detox, plus fructe si legume proaspete, avocado, detox salads cu quinoa si kale, migdale, nuci si seminte. a 2-a zi te poti intoarce la orez brun, oua si iaurt. abia din a–5a zi recomandam carnea de peste, pui sau vita. zilnic, te poti bucura in continuare de juice-urile frufru DETOX preferate.

*DISCLAMER: frufru nu actioneaza in calitate de medic nutritionist, nu practica medicina si nu este licentiat sa ofere recomandari medicale. sprijinim solicitarea de indrumare medicala profesionista inaintea inceperii oricarui nou regim/program de detoxifiere. angajatii si/sau staff-ul frufru nu pot diagnostica sau oferi ajutor medical. orice informatie de pe site-ul www.frufru.ro nu poate fi interpretata ca substituent pentru recomandari medicale, consultatie, evaluare medicala sau tratament.