LIVRARE GRATUITĂ la comenzile peste 50 lei.

acasa

cautare
0

cosul meu

locatie

login
Cosul Meu
Cosul tau este gol!
checkout
inapoi
acum 14 ani, nu existau alternative sănătoase la raft. așa că le-am creat noi. cu ingrediente pe care le alegem ca pentru familiile noastre și cu dorința sinceră de a face bine. n-a fost simplu să intrăm în magazine cu produse care au 2 zile termen de valabilitate, nici să găsim producători de ingrediente cinstite și curate.

noi luptăm zi de zi cu tot felul de bazaconii, ca ție să-ți fie mai simplu să mănânci bine.

CUM ARATĂ LUMEA FĂRĂ BAZACONII?

INGREDIENTE SINCERE
doar ingrediente pe care le poți pronunța, alese cu grijă din cele mai bune surse. mâncare simplă, dar completă, care îți dă energie.
BUN BUN, NU BUN RĂU
tot ce-ți trebuie pentru corp, minte și stare de spirit, împachetat în combinații gustoase.
ACUM SUNT PE RAFT, ACUM DISPAR
produsele noastre au termen mic de valabilitate pentru că sunt super fresh. nu le găsești mult timp pe raft, so grab them while you can.
ATÂTEA OPȚIUNI, PREA PUȚIN TIMP
lucrăm mereu la rețete noi în laboratorul frufru ca să-ți arătăm că mâncarea sănătoasă nu e deloc plictisitoare. natura e atât de colorată și de delicioasă, încât ne inspiră să fim creativi.
DIN NATURĂ, DIRECT ÎN ORAȘ
avem si opțiuni vegane și vegetariene mereu la îndemână, pentru toți cei care nu se mai satură de fructe și legume.
LESS WASTE, MORE GAIN
folosim ce a mai fost folosit, pentru a produce cât mai puțină risipă. toate ambalajele noastre sunt reciclate sau reciclabile.

LUPTA CU BAZACONIILE CONTINUĂ

bazaconiile au prostul obicei de a se ascunde pe unde nici nu te aștepți. iată o regulă simplă ca să le depistezi pe etichetă: dacă nu știi cum arată un ingredient, înseamnă că tocmai ai identificat o bazaconie. sau vreun fruct exotic pe care nu l-ai văzut niciodată.

bine, poate nu e o regulă așa de simplă. dar, de aceea, am preluat noi această bătaie de cap. ținem bazaconiile departe, ca tu să știi exact ce mănânci.


TE PROVOCĂM SĂ MĂNÂNCI FĂRĂ BAZACONII O ZI ÎNTREAGĂ, SĂ VEZI CUM TE SIMȚI.